Dreams

De flesta tänker att livet är något som bara händer dem och lever efter normer och givna omständigheter utan en tanke om att de själva har en enorm makt att påverka. Ett sånt förhållningssätt kan funka bra för vissa medan det för många andra kan skapa obalans och en djup känsla av tomhet. Tänk att istället vakna varje morgon full av energi med en tydlig intention och en klar målsättning om varför du gör det du gör och att du lever ditt liv helt i samklang med din sanning och dina drömmar. Det handlar om att designa ditt liv så som du önskar leva det istället för att bara följa med strömmen om du egentligen innerligt längtar efter något annat.

När du själv designar ditt liv kommer vi in på stora och djupare frågor som handlar om att känna en mening och djupare syfte med det du gör. På samma sätt handlar det om att hitta ett sätt att leva och sätta ihop hela livspusslet om ger dig lycka och hälsa ur ett holistiskt perspektiv. Det är så många som lever sitt liv i stress och på autopilot utan något som helst syfte eller mening vilket gör att många tappar bort sig själva någonstans längs med vägen. Drömkraft är det som hjälper dig att skapa ett liv som du älskar genom att medvetet forma det så som du önskar för att kunna leva livet fullt ut med allt vad det innebär för just dig.

Create a life you love

Man behöver inte må dåligt för att ha en strävan att utvecklas som människa och vilja leva ut sina drömmar.  Vad jag märker så handlar det istället ofta om en känsla av att det är något som saknas och fattas dig även om “allt borde vara bra”, man vill inget hellre än att komma vidare men vet inte hur. Eller så kanske det handlar om att bryta negativa och självkritiska tankemönster som håller dig tillbaka från dina drömmar och den sortens person du egentligen vet att du är eller skulle vilja vara. Det kanske är något som skaver eller så känner du att du inte lever det liv du egentligen och innerst inne längtar efter.

När du själv istället tar kontrollen över ditt liv kan du förvänta dig förändring på väldigt många olika plan. Omfamna tanken om att du själv kan välja att släppa taget om gamla beteenden och begränsande tankar som inte tjänar dig utan håller dig tillbaka i livet och istället ersätta dem med kraftfulla, kärleksfulla tankar och målsättningar som successivt kommer att leda dig till den plats du vill vara i både dig själv och i livet på det stora hela. Hur skulle det kännas att plocka bort allt det där som inte tjänar dig längre för att istället medvetet börja fylla på med allt som lyser upp din tillvaro och tar dig närmare till det liv du drömmer om att leva?

 

TELL ME MORE