Thrive Academy

Thrive Academy  handlar om att inspirera dig till att skapa ett liv som du älskar där du tar hand om dig själv inifrån och ut och att våga gå för dina drömmar. Här hittar du onlinekurser som har vuxit fram genom en mängd olika sorters utbildningsmaterial jag byggt  tillsammans med allt jag själv lärt och samlat på mig under min resa i livet. Thrive står för att utvecklas, växa och blomstra – för att hitta den känslan behöver vi börja med oss själva. Om vi inte känner oss själva eller har en aning om vilka vi är, vad vi behöver för att må bra eller vad vi egentligen verkligen vill göra är det lätt att vi går vilse och helt glömmer bort att ta hand om oss själva.

Jag har byggt och satt samman dem här kurserna för dig för att du ska kunna släppa taget om gammalt som inte längre tjänar dig och istället kliva in i en ny relation till dig själv.  Tänk dig att vakna varje dag och känna dig levande, full av energi och att du  har kontakt med den du verkligen är så att du kan leva ditt liv på dina villkor och blomma ut till den du verkligen är. Eftersom frihet är ett av mina absolut största värdeord är det också precis så som jag har byggt kurserna, du kan jobba med dem när det passar dig.

Genom en inspirerande kombination av videofilmer, teori och praktiska övningar med support via mail och ett Online Community är kurserna ett kraftfullt sätt att börja din resa till förändring och ett nytt mer autentiskt sätt att leva där du verkligen tar hand om dig själv inifrån och ut.  Alla kurser är sammanlänkade och hänger ihop men du kan självklart välja att gå bara en. Välj den kurs som talar till dig och vill du ha personlig stöttning längs med vägen så erbjuder jag kompletterande coaching program anpassat för just dig.

The Life Design Course

Kommer snart!

The Mindful Eating Course

Kommer snart!

The Self-Love Course

Kommer snart!

 

WORK WITH ME