My story

Jag vill gärna dela min story med dig för jag vet att du säkerligen kommer att känna igen dig i mycket av det jag skriver och berättar, annars tror jag inte att du hade varit här. Idag använder jag allt det jag lärt mig på min egen resa som största inspiration och min mission är att hjälpa kvinnor ta hand om sig själva inifrån och ut och våga gå för sina drömmar.  Min filosofi kring hälsa och wellness är kopplat till självkärlek, drömkraft och frihet. Jag tror på att verkligen ge liv till alla de år vi har istället för att bara lägga år till livet.

Om vi däremot backar bandet så började min hälsoresa med ätstörningar i tonåren och en allt annat än en sund relation till vare sig mat, mig själv eller min kropp. Jag började gå hos en psykolog när jag var 16 år och redan då lärde jag mig att förstå den enorma kraft våra tankar har över vår hälsa, vårt välmående och sättet vi ser på oss själva. En prestationsprinsessa förblev jag delvis vilket ledde till att jag blev en stressad, överambitiös och högpresterande chef i yrkeslivet som kom väldigt nära den omtalade väggen.

Det var där och då jag tog jag beslutet att säga upp mig för att följa min dröm om att starta eget för att få jobba med de saker jag brinner för och få leva min sanning. Jag kände redan då att jag ville ta alla de lärdomar jag själv fått med mig i livet på min resa för att hjälpa andra att våga gå sin egen väg. Själv är jag fortfarande en perfektionist som jobbar på att släppa kontrollen och våga vara sårbar, skillnaden är att jag idag är medveten om de här dragen hos mig själv och kan titta på dem med kärlek och förståelse .

Authentic Living

Jag hade aldrig varit den jag är idag om inte jag gått igenom det jag gjort och allt jag jobbar med idag är kopplat till mina egna viktigaste lärdomar längs vägen för att hitta min sanning och vad som verkligen är jag. Livet tar oss alla på olika sätt genom både svårigheter och utmaningar men också till en mängd insikter, upplevelser och ljus som vi troligtvis aldrig hade fått om vi inte någon gång hade gått genom mörker. Det handlar kanske allra mest om att ge sig själv kärlek och utrymme för att kunna må sitt allra bästa.

Det är så många i vår värld som lever utifrån normer och oskrivna regler som styr våra liv, oftast är vi kanske inte ens är medvetna om det. Många går runt med en känsla av att det är något som skaver, något som jag själv upplevt flera gånger och möter rätt ofta.  Helt enkelt för att vi lever någon annans liv istället för att leva det liv vi själva längtar efter. För min del var det när jag slutade jaga och  släppte taget om det jag trodde jag skulle jaga och istället börja blicka inåt och fråga mig själv vad jag egentligen ville ha och vara.

Genom min egen story och all den kunskap och de erfarenheter som jag samlat på mig kan jag förhoppningsvis lättare inspirera och motivera andra att hitta sin egen väg. Är det något jag lärt mig så är det att vi alla har en enorm makt att själva påverka vår hälsa och vårt välmående och på så sätt hela vårt liv, vi behöver bara ställa upp för oss själva och ge oss de förutsättningar som krävs. Vi har alla en enorm kraft att påverka vår hälsa och vårt liv i precis den riktning vi vill, oavsett hur vi mår eller vad vi gör och står idag.

Follow your dreams

Jag vet inte hur många vägar jag trampat upp som jag där och då trott har varit de rätta. Många gånger har det varit återvändsgränder som gjort att jag har gått rakt in i mörker. Ibland har det känts som misslyckanden och jag har fallit men jag har också alltid rest mig lite starkare, klokare och mer ödmjuk varje gång. Samtidigt har jag fått uppleva fantastiska saker, träffat underbara människor och lärt mig saker som jag aldrig gjort om jag inte hade vågat göra allt det där som mitt hjärta har velat.

Om du vill göra en förändring så vill jag gärna ge dig kunskap, support och inspiration till att göra det om det är något som du innerst inne längtar efter. Vi kan inte ändra på andra men vi kan verkligen ändra oss själva och jag är övertygad om att någonstans börjar precis allting med hur vi ser på oss själva och vårt eget värde. Det finns ingen färdig mall för hur det kommer se ut men jag vet att du kommer att må så mycket bättre om du tar hand om dig själv och lyssnar inåt längs med vägen. Du är så värd att leva ett fantastiskt liv på dina egna villkor!

Xx, Nathalie

 

LET'S BEGIN