Work with me

Det finns inget annat sätt för mig leva och vara än autentisk och öppen – det är också precis vad min coaching handlar om. Jag är inte här för att fixa dig för att jag vet att du egentligen har precis allt det som du behöver inom dig, min roll som din coach handlar istället om att guida dig tillbaka till din egen sanning för där har du alla svaren. Genom åren har jag  även samlat på mig en mängd kunskap och erfarenheter som jag utvecklat till olika program inom hälsa och wellness där jag jobbat med både private sessions och grupper.

Förutom allt ovan så tror jag på att ge tillbaka och du kommer att märka att jag delar med mig av mycket inspiration och resources helt gratis.  Du är varmt välkommen att joina min wellness world på sociala medier eller signa upp dig för ett love letter som jag skickar varje månad där jag delar mitt liv med dig och alla de insikter som jag samlar på mig längs med vägen. Du kommer även att få tillgång till annat material som webinars och en massa inspiration som du kan hitta när helst du önskar på min blogg.

Corporate

Till företag erbjuder jag inspirerande föreläsningar, utbildningar och event med fokus på mina kärnområden som är hälsa, kost och självledarskap. Vad vi kan göra tillsammans handlar helt enkelt om vad du har för behov och önskemål som kund. Vill du veta mer om min akademiska och professionella bakgrund så är du varmt välkommen att kika in hos mig på LinkedIn.

Är du nyfiken på hur det är att jobba med mig delar jag gärna referenser från personer och företag jag arbetat med vid förfrågan. Det är referenser som kommer från ett urval av kunder från olika företag som jag har samarbetat med genom åren, en del samarbetar jag med än idag. Enklast kommer du i kontakt med mig via info@nathaliebanaszak.com eller detta kontaktformulär.

Partnerships

Jag samarbetar gärna med företag  och organisationer som passar min profil och värderingar och lyssnar gärna in på förslag  om samarbeten. Om något inlägg på bloggen är sponsrat eller om jag har fått produkter från företag skriver jag alltid ut det i samband med inlägget då jag värderar transparens och öppenhet. Det som står i bloggen är alltid mina egna ord och åsikter och det är viktigt att mina läsare alltid ska kunna lita på innehållet. Jag tar gärna emot pressprover, dock utan garanterad exponering.

 

LET´S CONNECT