Work with me

Det finns inget annat sätt för mig leva och vara än autentisk och öppen – det är också precis vad min coaching handlar om. Jag är inte här för att fixa dig för att jag vet att du egentligen har precis allt det som du behöver inom dig, min roll som din coach och lärare handlar istället om att guida dig tillbaka till din egen sanning för där har du alla svaren. Jag har en lång erfarenhet av att jobba med utbildning, coaching och beteendeförändringar – allt från private sessions till föreläsningar, kurser och workshops på företag.

Genom åren har jag  även samlat på mig en mängd kunskap och erfarenheter som jag utvecklat till olika onlinekurser inom mina kärnområden. Det är något jag brinner för och detta tillsammans med allting jag har lärt mig på min egen resa i livet har mynnat ut i ett drömprojekt Thrive Academy. En online utbildningsakademi där du hittar  olika kurser som alla är skapta för att hjälpa just dig att skapa ett liv som du älskar där du mår bra och känner dig levande inifrån och ut.

Förutom allt ovan så tror jag på att ge tillbaka och du kommer att märka att jag delar med mig av mycket inspiration och resources helt gratis.  Du är varmt välkommen att joina min värld på sociala medier eller signa upp dig för ett newsletter som jag skickar varje månad där jag delar med mig av mitt liv och en massa inspiration och kunskap jag själv samlar på mig längs med vägen. Du kommer även att få tillgång till annat material som online webinars, masterclasses och erbjudanden på kommande aktiviteter och event.

Corporate & Partnerships

Till företag erbjuder jag inspirerande föreläsningar, workshops, utbildningar och event med fokus på mina kärnområden. Jag har en bred kunskap och mångårig erfarenhet inom alla dessa områden och jobbar alltid innovativt med olika koncept för att kunna matcha olika specifika sammanhang. Vad vi kan göra tillsammans handlar helt enkelt bara om vad du har för behov och önskemål som kund  – och hur kreativ och nytänkande du och ditt företag vill vara!

Vill du veta mer om min akademiska och professionella bakgrund så är du varmt välkommen att kika in hos mig på LinkedIn.  Jag samarbetar gärna med individer, företag  och organisationer som passar min profil och värderingar och lyssnar gärna in på förslag  på både kort- och långsiktiga uppdrag och samarbeten.  Är du nyfiken på hur det är att jobba med mig delar jag gärna referenser från klienter och tidigare uppdrag.  Enklast kommer du i kontakt med mig via info@nathaliebanaszak.com eller detta kontaktformulär.

 

LET´S CONNECT